22-12-2015.jpg

Ontmoet onze Partner Relationship Manager Frank Reijn

22 dec. 2015 door Julia Miteva

Sales is een belangrijk element in het business model van Funding Circle. Onze Partner Relationship Manager, Frank Reijn, maakt onderdeel uit van Sales en is verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van partner netwerken. Vandaag een korte introductie van Frank Reijn.

Naam: Frank Reijn

Functie: Partner Relationship Manager

Woonplaats: Amsterdam

Werkzaam bij Funding Circle sinds: november 2015

Functiebeschrijving:

In de rol van Relationship Manager ben ik medeverantwoordelijk voor het opzetten en verder uitbouwen van het partner netwerk in Nederland. Daarnaast houd ik mij bezig met de aanvraagprocedure van kredietbehoeftige bedrijven.

Waarom ik voor Funding Circle heb gekozen:

De energie die Funding Circle uitstraalt greep mij direct. Een jonge en innovatieve partij met een duidelijk visie. Daarnaast biedt Funding Circle ruimte voor eigen ideeën en bestaat het team uit gedreven en ambitieuze collega's, wat zorgt voor een goede sfeer en gezonde mate van competitiviteit.

Achtergrond:

Na mijn studie bedrijfskunde aan de universiteit van Groningen heb ik altijd in een commerciële omgeving gewerkt. Mijn voornaamste ervaring ligt binnen de arbeidsbemiddeling. Ruim vier jaar heb ik in de detachering gewerkt, waarbij ik verantwoordelijk was voor het opzetten en beheren van ´mijn eigen winkel´ van klanten en (potentiële) werknemers. Ik was commercieel verantwoordelijk voor het totale accountmanagement. Het uitbouwen en onderhouden van bestaande klantrelaties op strategisch niveau was hier dagelijkse kost.

Hobby’s en grappige feiten:

Ik heb een passie voor sport. Zowel het volgen van diverse sporten als wel het beoefenen hiervan zijn zaken die ik graag naast mijn werk doe en dan met name voetballen, golfen en hardlopen. Daarnaast vind ik het leuk om veel contact te onderhouden met vrienden. Samen lekker eten, klaverjassen of het spelen van Risk zijn activiteiten die ik wekelijks doe.

Categorie: Funding Circle Nieuws